Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Saltele Dormeo reducere

top-shop.ro

Saltele de calitate superioarã, cu 5 zone, confecționate cu tehnologia premiatã Octaspring® și arcuri tradiționale. Fermitatea saltelei poate fi reglatã de la mai puțin tare la mediu. Potrivită indiferent de greutate, înãlțime sau de poziția în care dormiți. Are husã detașabilă și lavabilã. Perioadă de TESTARE GRATUITĂ – 100 de nopți și 15 ani garanție extinsă.

Comanda online saltele Dormeo

Designul cu arcuri din spumă cu opt laturi permite mișcarea în toate direcțiile, în același timp oferind susținere, confort și ventilație.

Saltele Dormeo reducere

Acest tip de arc este foarte inteligent, deoarece oferă corpului exact susținerea de care are nevoie în orice moment. Datorită faptului că aceste arcuri sunt făcute din spumă sintetică, mișcarea este întru totul silențioasă și de o precizie desăvârșită, un avantaj pe care arcurile metalice nu îl au. Unul dintre principalele beneficii ale saltelei cu arcuri Octaspring® este circulația aerului. Aceste saltele au înregistrat cele mai bune rezultate la testele de circulație a aerului, gestionarea căldurii și umezelii.

Cu salteaua Air+ Select, confortul este garantat. Cinci zone de confort asigură susținere personalizată pentru diferite zone ale corpului, în toate pozițiile de dormit. Tehnologia Octaspring® folosită pentru această saltea permite o circulație a aerului de până la 8x mai bună ca spuma, asigurând astfel menținerea unei temperaturi optime a corpului în toate anotimpurile și momentele nopții.

Confortul nu stă doar în moliciunea saltelei. Secretul este gradul de susținere pe care îl oferă. Arcurile Octaspring® din saltea se mișcă în toate direcțiile și îți oferă o susținere excepțională în toate pozițiile de dormit. Cele cinci zone de confort asigură susținerea optimă pentru cap, umeri, zona lombară, genunchi și picioare.

Vezi Aici si alte promotii Top Shop