Revalid Tonic pentru par uscat si devitalizat, 20 fiole x 6 ml

Datorită formulei sale eficiente de cofeină, Revalid fiole întărește foliculii de păr, previne căderea părului și promovează creșterea acestuia. Ingredientul activ cofeina întărește părul fragil și îl protejează de degradare. În plus, în timpul utilizării tonicelor, un masaj delicat pe scalp poate favoriza circulația sângelui și poate beneficia sănătatea generală a părului. Pantenolul, germenii de grâu și extractul de ovăz ajută la calmarea scalpului.

Căderea părului și încetarea regenerării pot avea multe cauze, cărora le este greu de rezistat. Revalid fiole rezolvă aceste probleme cu o formulă inovatoare pe bază de cofeină și ingrediente naturale (cum ar fi pantenol, proteine ​​din grâu și extract de ovăz) și poate fi utilizat extern în 20 de fiole. Prin urmare, tonicul Revalid pentru păr încetinește procesul de deteriorare a foliculului de păr prin prevenirea căderii excesive a părului și stimulează creșterea părului. În plus, facilitează bărbații și femeile să se pieptene și să se organizeze. Extractul de cafeină poate spori vitalitatea rădăcinii, în timp ce pantenolul are un efect calmant asupra scalpului.

Revalid Fiole previne caderea parului

Pentru a obține rezultatele dorite, utilizați tratamentul de două ori pe zi dimineața și seara, de 4-5 ori pe săptămână pe părul umed sau uscat. Aplicați-l uniform pe întreaga suprafață a scalpului și masați ușor cu vârful degetelor pentru a promova circulația sângelui și a promova penetrarea tonică eficientă în piele.

Ingrediente active: Cofeina stimulează circulația sângelui în scalp și în rădăcinile părului. fenol Ubiquinolul stimulează proliferarea fibroblastelor cutanate și accelerează regenerarea celulară. Acest ingredient ajută la repararea părului deteriorat, la reducerea vârfurilor despicate și la creșterea densității și rezistenței părului. Extract natural Extractul de germeni de grâu conține proteine ​​și aminoacizi, care pot hrăni și întări părul. Extractul de ovăz poate ameliora iritația și roșeața.

Cum se folosește Revalid Fiole Hair Tonic?

Poate fi utilizat în fiole de unică folosință. Scoateți capacul și închideți aplicatorul și strângeți cu atenție înainte de a scoate sigiliul. Răspândiți uniform pe părul umed sau uscat, pe tot scalpul și masați ușor cu vârful degetelor. În mod ideal, balsamul Revalid Tonic trebuie utilizat dimineața și seara timp de cel puțin 2-3 luni pentru a regenera rădăcinile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *