Router wireless TP-Link Archer C6

aronia-charlottenburg.ro

Router wireless TP-Link Archer C6, AC1200, Gigabit, Dual-Band, NegruArcher C6 creează o rețea fiabilă și rapidă prin tehnologia Wi-Fi 802.11ac. Banda de 2,4 GHz oferă viteze de până la 300 Mbps pentru a finaliza sarcinile zilnice, cum ar fi trimiterea de e-mailuri și navigarea pe web, în ​​timp ce banda de 5 GHz oferă viteze de până la 867 Mbps, care este foarte potrivit pentru streaming video de înaltă definiție și online jocuri.

5 antene performante Oferiți o acoperire Wi-Fi perfectă pentru casa dvs. Cu un chipset puternic, Archer C6 are, de asemenea, 4 antene externe și o antenă internă, care poate trimite semnale Wi-Fi în fiecare colț al casei, astfel încât să puteți rămâne conectat și să vă bucurați de Wi-Fi rapid în toată casa -Fi, eliminând astfel zona fara semnal -Fi.

Îmbunătățiți viteza, debitul și capacitatea MU-MIMO permite routerului Archer C6 să deservească mai multe dispozitive în același timp, astfel încât toate dispozitivele își pot obține datele mai repede și pot utiliza Wi-Fi mai eficient!

Conexiune Gigabit, de 10 ori mai rapidă Cu un port WAN gigabit și patru porturi LAN gigabit, viteza poate fi de 10 ori mai rapidă decât o conexiune Ethernet standard. Conectați dispozitivul dvs. cu fir preferat la Archer C6 și pregătiți-vă să fiți surprinși!

Configurarea prin intermediul aplicației Tether este rapidă și intuitivă. Aplicația Tether este gratuită pentru dispozitivele Android și iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *