Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Royal Canin Maxi Adult, 15 kg

Royal Canin Maxi Adult, 15 kg

Vezi Acum Oferta

Royal Canin Maxi Adult

Formula Royal Canin Maxi Adult este special conceputa pentru a indeplini cerintele nutritionale ale cainelui dumneavoastra de talie mare. Aceasta hrana este recomandata cainilor de talie mare cu  greutatea de 26-44 kg la stadiul adult, incepand de la varsta de 15 luni.

ROYAL CANIN® Maxi este  o formula nutritionala exclusiva menita sa contribuie la mentinerea sanatatii digestive a cainelui dumneavoastra. Proteinele de calitate superioara si un aport echilibrat de fibre contribuie la digestibilitatea optima.

Majoritatea cainilor de talie mare ajung la greutatea adulta in jurul varstei de 2 ani, prin urmare acum este momentul potrivit sa obisnuiti cainele cu un program regulat de hranire care sa contribuie la mentinerea unei greutati sanatoase. La cainii de talie mare, oasele si articulatiile pot fi in mod deosebit mai sensibile, prin urmare intretinerea sanatatii articulare pentru cainele dumneavoastra este cruciala pentru a combate uzura cu care s-ar putea confrunta datorita taliei sale. Hrana Royal Canin Maxi Adult va contribui la mentinerea greutatii ideale pe care cainele dumneavoastra o poate sustine in mod confortabil.

Hranind cainele cu formula Royal Canin Maxi Adult ii asigurati cel mai bun sprijin posibil in aceasta etapa a vietii, multumita formulei complete, echilibrate si de calitate superioara. Fiind imbogatita cu acizi grasi omega-3 (EPA si DHA), hrana pentru caini Royal Canin Maxi contribuie totodata la intretinerea pielii cainelui dumneavoastra, mentinand-o sanatoasa si bine hranita.