Saltea iMemory S Plus 20 cm fermitate ajustabila Dormeo iMemory S Plus

aronia-charlottenburg.ro

O alegere fără riscuri pentru toate cuplurile care nu știu care saltea este cea mai bună saltea și pentru cuplurile care nu vor să facă compromisuri în timpul unui somn perfect.

Suport personalizat și fermitate: Puteți alege nivelul ideal de fermitate, confort și sprijin Miez reversibil: îl puteți întări sau înmuia cu ușurință 4 niveluri de fermitate și 2 niveluri de sprijin: alegeți fermitate și sprijin în funcție de nevoile dvs. personale Ventilație maximă: un sistem unic de ventilație asigură circulația constantă a aerului 3 zone de confort pentru a oferi cel mai bun sprijin pentru diferite părți ale corpului Saltelele antibacteriene și hipoalergenice sunt potrivite și pentru persoanele cu alergii sau astm Husă de pat detașabilă și lavabilă, mediu de somn sănătos și ordonat, fără bacterii, acarieni și mirosuri neplăcute.

Saltea Dormeo iMemory S Plus performanta

Performanță incredibilă în izolarea mișcării: perfectă pentru cupluri, deoarece nu există deloc transmisie de mișcare. Perioadă de încercare gratuită de 60 de zile și garanție extinsă de 15 ani. Ambalare: Ambalat sub vid într-o cutie compactă și apoi livrat la ușa dumneavoastră.

Saltea Dormeo iMemory S Plus se bazează pe premiata tehnologie Octaspring® și are 3 saltele cu o zonă de confort hipoalergenică de 20 cm. Este foarte potrivit pentru orice poziție de dormit și orice corp, de la moale la foarte puternic, posibilitatea de a regla suportul și fermitatea. Capacul din spumă cu memorie poate fi spălat. Perioada de testare gratuită – 60 de nopți și 15 ani garanție extinsă.

O saltea oferă 4 tipuri de fermitate și 2 tipuri de suport Partea centrală a saltelei iMemory S Plus este formată din piese mai dure și mai moi, care pot fi ușor răsturnate și puteți crește sau micșora fermitatea saltelei atunci când schimbați suprafața husei patului bogată în spumă iMemory. Trebuie doar să întoarceți miezul și capacul pentru a obține o duritate scăzută, medie, înaltă și foarte mare. La baza saltelei, stratul în formă de S al arcurilor Octaspring® vă permite să alegeți între diferite niveluri de susținere. Alegeți suport ușor și creșteți elasticitatea gâtului, capului și umerilor – sau răsuciți-vă pentru a avea senzația de plutire în picioare. Personalizați-vă salteaua Cu noul iMemory S Plus, vă puteți configura nivelul de confort. Reglați-vă în funcție de corp, de nevoile dvs. și de obiceiurile dvs. de somn – rotiți salteaua după bunul plac. De la cel mai moale confort la cel mai tare. Întotdeauna 100% personalizat.

Saltea Dormeo iMemory S Plus cu 3 zone de confort

Tratament special Re-Vitalize este procesul de tratare a materialelor cu un lichid special care conține substanțe capabile să genereze descărcări electrostatice aplicate. Acest tratament aduce multe beneficii de bază saltelei: Îmbunătățiți calitatea somnului și asigurați-vă un somn adecvat Creșterea nivelului de energie al corpului poate ajuta la accelerarea procesului de întinerire Creșteți relaxarea corpului

Dormiți mai bine împreună: o saltea bună pentru cupluri Tu și partenerul dvs. aveți preferințe diferite. Salteaua iMemory Silver Plus nu necesită compromisuri. Nu numai că puteți personaliza salteaua, puteți personaliza și fiecare parte a saltelei în funcție de preferințele tuturor. Atât dvs., cât și partenerul dvs. puteți alege fermitatea, confortul și sprijinul ideal. Poate fi reglat întotdeauna de fiecare parte, astfel încât să puteți adormi confortabil. Saltelele de 160 cm (lățime) sau mai late conțin două miezuri duble independente. Cu toate acestea, salteaua formează un pat de o persoană. Salteaua este potrivită pentru persoanele care nu cântăresc mai mult de 140 kg. Știați că cuplurile care dorm pe un pat dublu (fără spațiu între ele) au legături interpersonale și emoționale mai bune? Dormi bine și îmbrățișează-te des. Ești mai fericit și mai sănătos. Dormeo iMemory S Plus este o saltea monolitică fără spațiu intermediar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *