Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Saltea Platinum Deluxe Dormeo

Platinum Deluxe este o saltea in editie limitata de inalta calitate, cu 3 zone de confort, 20 cm inaltime plus tratament CleanEffect® si Adaptive. Perfecta pentru orice pozitie de dormit si orice forma a corpului, oferind posibilitatea de a detasa cei 3 cm suplimentari de spuma cu memorie. Husa detasabila si lavabila. Oferita cu 60 de zile perioada de proba gratuita si 15 ani garantie extinsa.

Confort personalizat, sustinut de tehnologiile de ultima generatie

Varianta fara riscuri pentru toti cei care nu vor sa faca niciun compromis atunci cand vine vorba despre un somn perfect

  • Sustinere si fermitate personalizate: poti detasa cei 3cm de strat suplimentar de spuma cu memorie
  • 3 zone de confort: pentru sustinere optima a diferitelor parti ale corpului
  • 4 manere: pentru a o putea manevra usor
  • Tratament Adaptive: confera o senzatie de caldura iarna si racoare vara
  • Tratament CleanEffect: asigura protectie impotriva bacteriilor, acarienilor si a mirosurilor neplacute
  • Saltea antibacteriana si hipoalergenica potrivita si pentru persoanele care sufera de alergii sau astm
  • Husa detasabila si lavabila pentru un mediu de dormit sanatos si curat, fara bacterii, acarieni si mirosuri neplacute(se poate spala doar husa de deasupra).
  • Inaltime de 20 cm: 17 cm spuma Ecocell si 3cm strat suplimentar spuma cu memorie, detasabil
  • Perioada de incercare de 60 de nopti si garantie extinsa de 15 ani.
  • Ambalaj: Ambalata in vid, intr-o cutie compacta, si livrata la usa ta.

Personalizeaza-ti salteaua

Cu noua saltea in editie limitata, Saltea Platinum Deluxe iti poti configura propriul nivel de confort. Regleaz-o dupa corpul tau, nevoile tale, preferintelor tale de dormit – poti detasa cei 3cm de strat suplimentar de spuma cu memorie. Intotdeauna 100% personalizat.

Spuma Ecocell – pentru sustinere si o buna circulatie a aerului

Ecocell® este o spuma confortabila de noua generatie, de calitate superioara, proiectata pentru un confort ideal in timpul somnului. Este permanent elastica cu o structura celulara tridimensionala, ce permite o circulatie a aerului constanta si ofera puncte de suport excelente. Spuma ferma retine forma constant, indiferent de presiunea aplicata asupra sa.

Tratament cu CleanEffect® pentru protectie maxima

CleanEffect® pastreaza salteaua curata si fara alergeni. De asemenea, este antibacterian si, astfel, perfect pentru toti cei care sufera de alergii sau astm. O suprafata de dormit igienica este esentiala pentru un somn sanatos si comod.

Perioada de incercare de 60 de zile si garantie extinsa de 15 ani

Iti oferim perioada de  testare, fara niciun risc, de 60 de zile. Ia-o acasa, incearc-o si, daca nu iti place, adu-o inapoi fara nicio explicatie. Salteaua Platinum Deluxe vine cu o garantie extinsa de pana la 15 ani, pentru linistea ta totala. Asta inseamna 5.470 de dimineti cand te vei trezi pregatit sa te bucuri de o noua zi.