Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Saltele Yoga Manduka

Salteaua yoga nu este doar un accesoriu, ci este echipamentul de baza a practicii yoga.

yoga-shop.ro

Orice nivel ai avea, fie ca urmeaza sa participi la prima sesiune de yoga, fie ca esti un yoghin avansat, mereu ai nevoie de o saltea yoga.

Documenteaza-te ce fel de saltea ai nevoie, care ti se potriveste mai bine si incepe calatoria frumoasa spre un corp, o minte si un suflet mai bune si mai rezistente. Inca de la prima sesiune de yoga vei simti diferenta.

In cele ce urmeaza cateva recomandari.

Saltele Yoga Basic

Saltele Basic sunt recomandate pentru cei care sunt la inceputul carierei de yoga. Aceste saltele se pot gasi la un pret mai redus fata de cele profesionale. Diferenta fiind materialele de anti aderenta, grosimea si culorile. 

Saltea Yoga Basic - Art Collection - Harmonic Mandala - Bordeaux - Yogistar - 183x61x0.4cm

Saltele Yoga Premium

Material Cauciuc Natural, aderenta excelenta, recomandate pentru profesionisti.Cu cat salteaua e mai confortabila, mai densa, si proprietatile de aderenta mai avansate, cu atat este mai scumpa. Ceea ce e firesc. Dar sunt si saltele intermediare, care combina proprietatile aderente cu un design placut, un model frumos in culori vesele, care isi va face treaba perfect pentru orice amator.

Saltea Yoga - Manduka - Basic - Navy - 172x61x0.5 cm

Saltele Yoga Manduka

Ultimul factor deciziv in alegerea saltelei yoga potrivite este tipul de yoga pe care (doresti sa) il practici. Daca ai cateva asane preferate, deja stii ce anume cauti la o saltea. Saltelele texturate sunt ideale pentru a practica tipurile mai active de yoga, cum ar fi power yoga sau hatha yoga. La acestea, cele mai potrivite saltele sunt cele din cauciuc natural, iuta sau bumbac. La yoga de intensitate mai scazuta, cum ar fi cea restorativa, confortul este mai important decat aderenta, fiind mai des executate pozitiile aproape de sol, mentinute timp mai indelungat. Aici, ar fi mai potrivite saltelele din PVC sau spuma.

Accesorii pentru exercitiile de Yoga.