Set 5 genti pentru mamici, crem cu roz

Geantă de maternitate din poliester de înaltă calitate din 5 piese, elegantă și practică, incluzând o geantă mare, o geantă de dimensiuni medii, o geantă de prânz, o geantă de conservare a căldurii și o curea de monede mată.

Buzunarele mari și mijlocii constau dintr-un compartiment principal, un buzunar interior cu fermoar și un buzunar frontal cu fermoar. Puteți păstra lapte praf, biberoane, scutece, prosoape, șervețele umede, reviste A4 și tot ce aveți nevoie. În plus, au două buzunare laterale pentru depozitarea sticlelor sau umbrelelor. Echipat cu o curea de umăr reglabilă, poate fi folosit ca ghiozdan sau geantă de mână. Închiderea este realizată cu fermoare duble. Punga de izolare poate reține apa fierbinte pentru prepararea laptelui sau prepararea supei, ceaiului, cafelei și a altor lichide. Pungile pentru prânz pot, de asemenea, îmbunătăți alimentele.

Dimensiuni Geantă de maternitate

Dimensiunea Aporx: -Geanta mare-38 * 29 * 18 cm, -Sac de dimensiuni medii-25 * 25 * 14cm -Sac de prânz-14 * 12 * 7,5cm -Geanta izolatoare-18 * 8 * 8cm -Schimbarea etapei-54 * 30 cm Greutatea pachetului-1,0 kg Kitul conține, de asemenea, un recipient pentru lichide, care este foarte potrivit pentru mame.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *