Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Sistem filtrare apa robinet

Cu totii ne confruntam cu doua probleme importante din cauza nevoii primare de a procura apa curata de baut. Nu as vrea sa intram in analiza biochimica a apei din Bucuresti sau alte orase puse la dispozitie de societatile de furnziare a apei numite „ potabila”.

Sisteme filtrare apa, cani filtrante

Ne-am saturat sa transportam sticlute, sticle, baxuri, bidoane, recipiente din ce in ce mai mari cu apa imbuteliata. Pe langa efortul de a fi transportata cu masina si carata pe scari, lifturi, mai producem si o cantitate de deseuri.Acestea duc la poluarea planetei, a apelor si a solului, sursa noastra primara de apa freatica avand de suferit.

Sistem filtrare apa robinet

Pe langa acest aspect costurile nu sunt de neglijat, asa cum se recomanda pentru un stil de viata sanatos, un adult trebuie sa consume 2L apa/zi. V-ati facut un calcul lunar, anual? Dar daca in familie sunt 2 adulti si 1-2 copii? Dar pentru prepararea hranei ce apa folositi?Evident avem nevoie de un purificator de apa eficient.Sistem filtrare apa robinet

Purificatoare de apa

In timp de civilizatia avanseaza , nevoile noastre cresc iar preocuparea principala este sa gasim solutii pentru a ne procura apa.Pe termen lung sa avem costuri cat mai mici, iar tinand cont de contextul actual este recomandat sa mergem in supermarket cat mai rar. Cum ar fi sa avem apa curata purificata non stop?

AQUALINE ne propune un sistem de ultrafiltrare a apei care elimina 99% din chimicale, pesticide, mizerie si rugina, elimina virusii si bacteriile si este usor de montat acasa.

Ecosoft sisteme de filtrare apa

Va prezentam mai jos detaliile:

Sistem de ultrafiltrare apa in 5 etape Excito B Include un set standard de cartuse,conector, baterie, manual de utilizare.

Sistemul contine 5 trepte de filtrare:

Prima treapta – filtrare de sedimente la 20 microni care va indeparta din apa mizeria, rugina, nisipul, malul, etc.  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a doua – se reduce duritatea apei si se elimina elimina fierul din apa.  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a treia – contine carbune activat si se elimina 99% chimicalele organice, pesticide, ierbicide, clorul. Multi alti contaminanti nocivi pentru organismul uman. Imbunatateste culoare, gustul si mirosul apei.  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a patra – se elimina metalele grele din apa (mercur, arseniu, plumb,cadmiu, etc).  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a cincea – ULTRAFILTRARE – cu ajutorul membranei capilare se elimina toti contaminantii de pana la 0.02 microni, bacterii, fungi, spori si unii virusi  ( se inlocuieste la 12 luni )

Caracteristici:

–        nu elimina mineralele din apa

–        nu elimina apa la drenaj

–        in cazul in care se doreste folosirea sistemului pe apa de put, se recomanda tratarea apei inainte

Racorduri (toli) : 1/2″
Duritate apa tratata (°gG) <0.5
Dimensiuni (cm): 35.5x10x39 [L x l x h]
Temperatura min/max (°C) 2/42
Presiune min/max (bar) 2/4

Set cartuse standard : AIPRO-20M-QM, AISTRO-2-QM, AICRO-3-QM, AICRO-4-QM, TLCHF-2T

La instalarea sistemului precum si la fiecare inlocuire a filtrelor sau in cazul inactivitatii pentru o perioada mai lunga de timp.Este indicat sa lasati apa sa curga timp de 10 minute inainte sa reluati folosirea sistemului . In plus pentru sistemele noi sau la care au fost inlocuite cartusele filtrante este necesar procesul de „umectare” timp de 5 ore. ( apa va sta in cartuse pentru acest interval de timp ).

Dimensiuni (cm): 35.5x10x39 [L x l x h]

Tip Apa: Apa rece

Tip Produs: Purificator cu ultrafiltrare

Capacitate (L): 6 000 L

Grad de filtrare: 0.02 microni

Conexiune Apa: ½ inch

Utilizare: Rezidential, Comercial

Beneficii: Imbunatateste gustul si mirosul, Reduce concentratia de clor, Elimina sedimentele, Purifica apa, Elimina duritatea, Elimina compusi organici, Elimina metale grele, Elimina Bacterii, Elimina Virusi

O apa pură microbiologică și fără sedimente ajută chiar și persoanele cu probleme de sănătate ce țin de sursa de apă, cum ar fi problemele cu pietre la rinichi, ameliorănd substațial rata de depunere a sedimentelor în rinichi și frecvența crizelor acestora. De asemenea părinții precauți pot să asigure cea mai bună apă pentru copiii lor știind că oferă o garanție a sănătății pentru întreaga familie.

Pentru filtrarea apei de la robinet se poate folosi și sistem filtrare apa robinet prin osmoză inversă care produce apă pură, dar trebuie folosit după ea un cartuș de remineralizare, pentru că apa pură nu este ok de băut pe termen lung. Nu are minerale și de aceea le extrage pe cele din corp. Această soluție este mai costisitoare și de obicei nu este necesară pentru apa de la rețea decât dacă știm sigur că aceasta are niște parametri săriți din limite, cum ar fi de exemplu duritatea foarte ridicată în anumite orașe (ex. Constanța). Pentru filtrarea apei din puț trebuie să consultați un specialist pentru că lucrurile se complică (de exemplu, membrana de osmoză nu reține nitrații/ nitriții, deci mai trebuie și cartuș cu rășini schimbătoare de ioni, trebuie făcute analize periodice ale apei șamd)

Aparat filtrare apa cu osmoza inversa

Beneficiile utilizării filtrului

  • Sursă de apă potabilă absolut curată și sigură
  • Mancarea gătita va avea un gust mai bun
  • Boabele de cafea și frunzele de ceai vor avea un gust si aroma imbunatatita
  • Aparatele casnice (fierbător, fier, aragaz, umidificator de aer etc.) vor fi protejate