Slow Cooker Digital Crock-Pot

• Poate găzdui până la 7 persoane • Wok detașabil cu strat DuraCeramic ™, poate fi utilizat în aragaz și cuptor • Funcția „Păstrați-vă cald” • Timer reglabil până la 20 de ore

Nu trebuie să fii un bucătar profesionist pentru a găti mâncăruri delicioase. De acum înainte, nu mai trebuie să vă faceți griji că vă petreceți timpul pregătind mesele pe aragaz. Acest aragaz lent electric Crock-Pot®6L DuraCeramic ™ Sauté poate găzdui până la 7 persoane, permițându-vă să setați timpul de gătit între 30 de minute și 20 de ore. Când mâncarea este gata, aragazul lent va trece automat în modul „cald” pentru a-l menține la temperatura ideală pe care o poate oferi. DuraCeramic Slow Cooker 6L Crock-Pot Slow Cooker Vasul detașabil are acoperire DuraCeramic ™. Această acoperire naturală din ceramică transferă căldura mult mai repede decât învelișurile standard antiaderente și este mai eficientă, realizând mâncăruri delicioase preparate mai repede.

Slow Cooker Digital Crock-Pot

În plus, stratul DuraCeramic ™ este rezistent la zgârieturi, de 4 ori mai durabil decât straturile standard antiaderente și are o durată de viață lungă. Materialul DuraCeramic ™ nu conține PTFE sau PFOA, astfel încât stratul nu este doar durabil și ușor de curățat, ci și natural și foarte sigur pentru întreaga familie. Vasele de gătit detașabile și capacul din sticlă sunt proiectate pentru a rezista la temperaturi extreme și pot fi utilizate chiar și în cuptor. De asemenea, puteți depozita ustensile de gătit în frigider sau congelator. Designul cu pereți înalți și capacul din sticlă previn stropirea în timpul gătitului. Puteți folosi vasul de gătit pentru prăjire, prăjire, grătar sau prăjire rapidă, care este perfect pentru gătit până la 7 porții.

Aragazul lent Crock-Pot are 2 setări de gătit: „High” și „Low”. Atât modul ridicat, cât și modul redus ating aceeași temperatură. Singura diferență este timpul necesar pentru ca aragazul lent Crock-Pot să atingă punctul de fierbere (100 ° C). De exemplu, pentru rețetele din carne, odată ce punctul de fierbere este atins, timpul total de gătire pentru ca alimentele să-și atingă potențialul maxim de aromă și textură depinde de mărimea bucății de carne și de modul în care este tăiată. În general, timpul de gătire necesar pentru ca un aragaz lent Crock-Pot să atingă punctul de fierbere (100 ° C) este de 7-8 ore în modul scăzut și 3-4 ore în modul înalt, dar fiecare rețetă are recomandări specifice. Ingrediente utilizate.

Mâncărurile cu sote sunt detașabile și pot fi utilizate în cuptoare, plite și frigidere sau congelatoare. Este ușor de curățat cu cârpă și detergent lichid. Vă recomandăm să curățați manual vasele detașabile manual pentru a proteja acoperirea DuraCeramic ™. Datorită conceptului revoluționar de gătit lent și gătit la temperatură scăzută, substanțele nutritive rămân intacte, astfel încât să puteți obține alimente sănătoase și delicioase. Vă puteți bucura de mâncare toată ziua fără a fi nevoie să stați în bucătărie și vă puteți bucura în continuare de mâncarea delicioasă pregătită acasă seara. Trebuie doar să adăugați ingredientele necesare și aragazul electric CROCK POT poate face restul fără supraveghere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *