Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Sosete compresive Sankom

Sosete compresive Sankom

Vezi Acum Oferta de sosete compresive

Sedentarismul duce la slăbirea circulației sanguine, umflarea picioarelor, apariția varicelor și a inflamațiilor. Șosete compresive, brevetate, Sankom, a căror tehnologie a fost dezvoltată în Elveția.

Acestea previn stagnarea sângelui și îmbunătățesc circulația. Mecanismul de compresie graduală pe mai multe niveluri. Pune sângele în mișcare în mod natural și eficient, efectul imediat resimțit fiind unul de eliberare a picioarelor greoaie.

Șosetele Sankom au un spațiu generos pentru degete, ce favorizează circulația periferică și un suport special pentru bolta plantară și gleznă. Spre deosebire de alte produse de compresie al căror design pot agrava problema, cauzând stagnarea circulației, Sankom sunt fabricate dintr-un material confortabil, care lasă pielea să respire și au efecte dovedit clinic.

Sosete compresive Sankom

De fiecare dată când este resimțită senzația de picioare umflate, trebuie doar să trageți de partea superioră a șosetelor peste gambă și fluxul sanguin va fi reactivat. Sensația de picioare greoaie va dispărea, pentru a vă reda energia și confortul dorit. O bună circulație periferică este esențială pentru un organism sănătos!

Sosete compresive potrivite picioarelor cu o mărime cuprinsă între numerele 35 și 46 și cu o circumferința a gambei cuprinsă între 28 și 51 cm. Sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților.