Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Storcator electric Delimano

Storcător de suc, Delimano Slow Juicer Delimano Joy

Vezi Acum Oferta

Storcator de fructe Delimano Joy Slow Juicer extrage tot ce e bun din alimente, păstrând mai multe vitamine și mai mulți nutrienți organici în băuturi delicioase și proaspete. Ideal pentru a face smoothie-uri și hrană pentru nou-născuți. În plus, vei reduce consumul de energie și resturile alimentare. Capacitate: 400ml. Putere: 200W.

Storcator electric Delimano

Extrage tot cer se poate din alimentele tale cu storcătorul Delimano Joy Slow Juicer și consumă mai mult din vitaminele organice și nutrientii din băutura ta. Motorul cu acțiune lentă creează mai puțină căldură, astfel păstrează mai multe enzime și nutrienți în sucul proaspăt realizat. În plus, sucul poate rezista mai mult. Un pahar din acest suc conține totul pentru a începe ziua în forță!

Ai grijă de organismul tău în mod natural

Procesul de extracție în două etape a storcătorului Delimano Joy Slow Juicer oferă cel mai nutritiv suc prin stoarcerea perfectă a fructelor sau legumelor fără a le mărunți sau măcina.

Este nevoie doar de un pahar ca tu să faci diferența imediat între sucul cumpărat din comerț și cel delicios de sănătos realizat de tine acasă cu storcătorul Delimano Joy Slow Juicer.