Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Supreme Hot Air Fryer – Friteuză fără ulei, multifuncțională 9 în 1 ReTaste

Supreme Hot Air Fryer, friteuza fara ulei

Image result for Supreme Hot Air Fryer

Vezi Acum Oferta

Friteuza fara ulei îți oferă varianta sănătoasă și rapidă de gătit! Te poți bucura alături de familia ta, mai ales alături de cei mici, de preparate delicioase, fără ulei sau grasimi, cu un efort minim de gătire.

Friteuza inovatoare folosește puterea aerului cald, păstrând savoarea mâncărurilor preferate. Friteuza fără ulei Supreme din gama ReTaste este un aparat de prăjit/gătit fără ulei de ultimă generație! Multifuncțional de bucătărie, friteuza digitală prăjeste, coace, frige, inăbuseste, deshidratează, gratinează sau incălzeste, toate fără ulei.

Supreme Hot Air Fryer, friteuza fara ulei

Combină într-un singur aparat friteuză, cuptor, rotisor! Modul de gătire este foarte important pentru gust pe măsură si savoarea preparatelor. Friteuza Hot Air Fryer are display electronic, așa că vei știi în permanență cât durează până mâncarea ta va fi gata, dar și temperatura la care aceasta se coace.

Toate funcțiile sunt ușor de controlat, datorită ecranului LCD care oferă informații despre programul selectat, temperatura de gătire și timpul de funcționare. Pe lângă opțiunea de coacere, poți utiliza cu încredere friteuză multifuncţională 9 în 11.Pentru a dezgheța diferite alimente sau pentru a reîncălzi diferite feluri de mâncare pe care le-ai gătit anterior.