Symbo LASERBOT 360 S6

aronia-charlottenburg.ro

Vă prezentăm robotul aspirator Symbo LASERBOT 360 S6 Symbo LASERBOT 360 S6 este un aspirator robot puternic și accesibil, care combină o putere mare de aspirație de 1800 Pa cu o navigație laser precisă. Hartați (harta) cea mai bună casă și planificați întotdeauna cea mai eficientă metodă de curățare. Este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli dure și poate rezista chiar și fără covoare! Puternic motor japonez NIDEC Baza oricărui aspirator de calitate este un motor electric adecvat. Aspiratorul robot 360 S6 este echipat cu un puternic motor japonez NIDEC, iar presiunea sa de aspirație este de până la 1800 Pa. Este unul dintre cele mai puternice aspiratoare robot de pe piață.

Motorul puternic este foarte util pentru mocheta cu paragate sau aspirarea de-a lungul peretelui, ceea ce reprezintă un dezavantaj comun al altor aspiratoare robotizate. Peria circulară mică este proiectată pentru a conduce praful și praful sub unitatea de aspirare robot, ajutând astfel la curățarea spațiului cât mai mult posibil. Funcția mop 360 S6 poate gestiona aspirarea și ștergerea umedă în același timp. După instalarea recipientului de apă de 80 ml, aspiratorul va comuta automat l. A. Modul mop.

Sistemul de dozare poate asigura o alimentare precisă și uniformă a apei pe materialul mop. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la petele de apă de pe podea. Cu toate acestea, asigurați-vă că umpleți rezervorul de apă cu apă și umeziți cârpa înainte de a o utiliza pentru prima dată. Potrivit pentru fiecare familie Pentru aspiratorul robot 360 S6, casele cu suprafețe neregulate nu reprezintă o problemă. Este echipat cu o serie de senzori, astfel încât se poate deplasa ideal în interior. Înălțimea aspiratorului este de numai 10 cm, deci poate fi atinsă chiar și în locuri greu accesibile. Curățarea sub mobilier sau sub pat va deveni o sarcină ușoară. Descoperiți avantajele navigării cu laser Navigarea cu laser superioară a LDS lidar poate cartografia zona chiar și pe întuneric. Creați și stocați harta casei de poveste și utilizați algoritmul SLAM pentru a planifica inteligent cea mai eficientă metodă de curățare într-un mod extrem de precis.
Încărcare automată
O singură încărcare poate face ca aspiratorul robot 360 S6 să funcționeze mult timp. Dacă se descarcă în timpul procesului de aspirare, se va întoarce la stația de încărcare cât mai curând posibil, deoarece își cunoaște întotdeauna locația actuală. După ce a fost încărcat complet, aspiratorul robot va continua să curățe locul în care s-a oprit pentru a realiza o curățare 100%. Gestionați aplicația Puteți controla robotul aspirator de pe telefon de oriunde, de exemplu, de la l. A. Control în timpul serviciului sau al vacanței. Puteți planifica când și cât de des aspiratorul automat va aspira. Utilizați aspiratorul în modul ghidat, după cum este necesar, pentru a vizualiza traseul de curățare sau pentru a schimba puterea de aspirație. Aplicația 360Robot oferă multe funcții, pe care le veți aprecia.

Poți salva simultan mai multe hărți în aplicație, fiind o opțiune convenabilă pentru o casă cu mai multe etaje. Datorită cartografierii inteligente a camerei, poți aspira numai anumite camere, precum dormitorul, holul sau sufrageria. Dacă dorești ca aspiratorul să evite un loc, marchează-l în aplicație ca o zonă restricționată.
Primești alerte
Aspiratorul tău este atât de inteligent încât te va informa dacă va rămâne blocat. Astfel, îți oferă o imagine de ansamblu completă a locului în care se află.
Trecere ușoară pe covor
Aspiratorul poate urca pe obiecte de cel mult 1,5 cm înălțime. Odată ce ajunge la covor, va activa automat modul de aspirație maximă cu o presiune de 1800 Pa. După căderea de pe covor, acesta va reveni la modul normal de aspirație (cu excepția cazului în care modul mai rapid este setat la lat). Cartografierea inteligentă a camerei Aspiratorul mapează perfect spațiul și camera. După salvarea hărții, puteți denumi fiecare cameră și personaliza programul de curățare în funcție de nevoile poveștii.
Zone interzise
Cu aplicația mobilă 360Robot, puteți seta zonele pe care doriți ca aspiratorul să le evite. Robotul își va aminti aceste sector los angeles următoarea curățare. Uită de transportul benzilor magnetice sau de alte modalități de blocare a spațiului.
Curățarea zonelor
Utilizați aplicația mobilă pentru a seta zonele pe care doriți să le curețe aspiratorul. Puteți utiliza această funcție, de exemplu, atunci când gunoiul este golit într-un loc particular. Pur și simplu trimiteți robotul acolo pentru a face curățenie.
Manevrabil prin telefon
Presiune de aspirație de până l. A. 1800 Pa / min.
Posibilitatea de a seta până la four moduri de performanță – silențios, wellknown, puternic, max
Filtru HEPA
Algoritm de poziționare și mapare simultană (SLAM) O singură sarcină poate absorbi până la A. 150 de metri pătrați de spațiu Se va încărca automat și va continua curățarea de unde a rămas 2 perii laterale Baterie litiu-ion de mare capacitate, cu rezistență și durabilitate mai mari Rezervor de apă cu mop din microfibră Senzor anti-cădere Dacă locuiți într-o casă cu mai multe etaje, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea robotului pe scări. Există 4 senzori pe fundul aspiratorului pentru a preveni căderea de pe scări și locuri înalte. Filtru HEPA lavabil Filtrul HEPA lavabil ajută l. A. Colectați praful fin și filtrați aerul în timpul procesului de curățare. Chiar dacă este utilizat în mod regulat timp de un an, poate menține o eficiență ridicată a filtrării de până la 99,96%. Este potrivit mai ales persoanelor alergice, dar este apreciat și de utilizatorii generali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *