Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Televizor QLED Samsung 190 cm (75″) 75Q90RA, Ultra HD 4K, Smart TV, Bluetooth, WiFi, CI+

Vezi Acum Oferta

QLED este o parte din realitate 100% volum de culoare cu tehnologia Quantum Dot .Culori vii la fel ca in realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atat in scenele intunecate cat si in cele luminoase.

Precizia creeaza perfectiuneaDirect Full Array 16X. Descopera noi standarde ale acuratetii. Vezi detaliile la o claritate uimitoare. Direct Full Array 16x care aduce la viata cele mai fine detalii prin controlarea precisa a iluminarii de fundal. Vei vedea o profunzime incredibila in fiecare scena. Pregateste-te pentru o alta experienta de vizionare, cu totul superioara.

Detalii HDR cu incredibilul QLEDQuantum HDR 3000 Quantum HDR 3000 iti pune la dispozitie o gama extinsa de luminozitate, care transforma fiecare scena in realitate.

* Scala Quantum HDR de luminozitatea este creata pe baza standardelor de testare interne si poate varia in functie de conditiile de vizionare. Vezi imaginea in ansamblu Totul devine foarte real pe un ecran mai mare. Vei fi in mijlocul actiunii, traind fiecare faza a meciului si simtind explozia tribunelor. Nu ai fost niciodata mai aproape.