Termeni si conditii

Pentru folosirea serviciilor din acest site trebuie sa fi de accord cu termenii si conditiile site-ului:

Acest site nu este vanzator direct al produselor, nu detine magazinele si nu este organizator al ofertelor de pe site-ul de destinatie. Acest site nu este raspunzator pentru procesul de cumparare.

Site-ul promotiireduceri.com promoveaza reduceri, oferte si promotii ale magazinelor online din Romania.

Linkurile din Site-ul promotiireduceri.com fac trimitere catre alte site-uri de destinatie, administrate de partenerii acestuia.

Site-ul promotiireduceri.com este afiliatul partenerilor promovati.

Reducerile, ofertele si promotiile promovate vor fi verificate pe site-ul de destinatie.

Site-ul promotiireduceri.com nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru diferentele dintre continutul publicat si cel regasit de utilizator pe site-urile de destinatie.

Accesand site-urile de destinatie, va supuneti termenilor si conditiilor acestora.

Site-ul promotiireduceri.com nu este proprietarul magazinelor promovate si nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru orice daune, prejudicii sau pierderi suferite de utilizatori, rezultate in urma procesului de cumparare efectuat pe site-urile partenerilor.

Site-ul promotiireduceri.com nu este implicat, sub nicio forma, in procesul de cumparare. Tranzactia comerciala se realizeaza exclusiv pe site-urile de destinatie.

Site-ul promotiireduceri.com nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru atacuri software, virusi, acces neautorizat sau orice alte situatii de forta majora, care pot sa apara ca urmare a utilizarii site-ului, cauzand daune, prejudicii sau pierderi de orice natura pentru utilizatori.


Utilizarea site-ului

Utilizarea site ului promotiireduceri.com reprezinta acordul Dumneavoastra cu privire la respectarea dispozitiilor prezentate in sectiunea de Termeni si conditii.

%d blogeri au apreciat: