Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Tigara electronica înlocuieste cu succes țigara clasică.Atomizoare rezistente. Care sunt avantajele unei țigări electronice, față de cele clasice?

Nu conține gudron, nu conține monoxid de carbon, fara miros neplăcut și un cost mai mic.Poate fi folosită în orice spațiu unde fumatul clasic este interzis. Oferta Smokemania conține cele mai avansate și mai noi țigări electronice iar preturile sunt cele mai bune. Kit vape vin în întâmpinarea fumătorilor care doresc să scape de viciu într-un mod elegant, sănătos și plăcut.

smokemania.ro

Adoptând aceste tigari, în detrimentul țigărilor clasice, obțineti o mulțime de beneficii.In final, dacă reduci doza de nicotină inhalata, poți ajunge să renunți de tot la obiceiul fumatului. Dacă nu ești convins de faptul că tigara electronica este bună pentru tine.In cele ce urmeaza câteva beneficii care îți vor da de gândit

Nu conțin gudron sau dioxidul de carbon. Este demonstrat știintific faptul că este mai puțin nocivă decât țigara din tutun.Nu emană acel miros neplăcut de tutun. Una dintre cele mai neplăcute probleme cu care se confruntă un fumător este faptul că trebuie să facă față mirosului neplăcut din haine.

Baterii EGO, baterii diverse kit vape

La fel de neplăcut este și faptul că persoanele din jur trebuie să înfrunte acest miros. Din fericire, aburul țigării electronice nu are miros neplăcut, ba chiar, în unele cazuri, în funcție de lichidul folosit, este cu adevărat plăcut, atomizoare rezistente.

Starter kit glo Hyper

Acceptată în mai multe spații in-door decât țigara normală. Conform ultimelor legislații, atât europene cât și națioanle. Există foarte multe locuri publice în care fumatul convențional este interzis. De la mijloacele de transport în comun până la majoritatea restaurantelor.

Tigara electronica

Nu se încadrează în restricțiile impuse de autorități sau de administratorii unor spații. Dacă îți doresti să vapezi, o poți face fără niciun fel de restricții.

Si desigur, prețul este comparabil cu cel al țigărilor normale. Dacă îți faci probleme în ceea ce privește prețul, trebuie să știi că la sfârșit de lună.Investiția într-o țigară electronică este mai mică decât cea necesară unor țigări normale.