Unealtă de săpat Tornadica Delimano

aronia-charlottenburg.ro

Ultimul deceniu a devenit din ce în ce mai industrializat și mai urbanizat. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să mâncăm alimente sănătoase pregătite de noi înșine. Delimano recomandă instrumentul de săpat Tornadica 4in1, care poate înlocui capul, furculița, lopata și extractorul de buruieni. Instrumentul este echipat cu un mâner ergonomic reglabil, care poate fi setat în 3 poziții diferite, după cum este necesar. Datorită designului ergonomic, grădinăritul va deveni din ce în ce mai ușor.

Cu instrumentul de săpat Tornadica, este un instrument de mână ușor și durabil, care poate înlocui capul, furculița, lopata și extractorul de buruieni pentru a îndepărta iarba nedorită. Ghearele spiralate pot pătrunde în orice tip de sol pentru a se pregăti pentru plantație. Datorită designului ergonomic și înălțimii reglabile, grădinăritul nu a fost niciodată mai ușor și mai plăcut!

Când trebuie să cumpărați toate alimentele de la supermarket, pregătirea unei mese sănătoase poate deveni o activitate stresantă și costisitoare. În plus, în majoritatea cazurilor, scumpul nu înseamnă mai sănătos! Cu instrumentele de săpat Tornadica, grădinăritul poate fi o plăcere. Brandul Delimano recomandă acest instrument. Oferiți o masă sănătoasă familiei dvs. din grădina dvs. Credem cu tărie că grădinăritul va deveni activitatea ta preferată! Să te apleci constant sau să stai câteva ore poate fi obositor. Delimano recomandă instrumentul de săpat Tornadica, care este un instrument inovator pe care îl puteți folosi pentru a săpa, planta sau curăța grădina fără a vă apleca sau a vă întinde pe spate.

Tornadica smulge buruienile sau afânează solul cu doar 3 mișcări simple

Designul ergonomic nu vă va provoca durerea Instrumentele de săpat Tornadica sunt concepute pentru a face grădinăritul mai ușor și mai eficient. Gata cu durerile de spate! Designul ergonomic distribuie puterea în mod egal între brațe, spate, umeri și picioare Tija telescopică poate fi reglată în 3 poziții, după cum este necesar. Mânerul curbat poate fi ușor rotit Ghearele cu șurub pot pătrunde în orice tip de sol

Înlocuiți instrumentele tradiționale cu 4 în 1 Nu știți de ce instrumente de grădinărit aveți nevoie? Cu Tornadica (instrument de săpat 4-în-1 din oțel), puteți înlocui instrumentele tradiționale din grădină. Folosiți-l în schimb:

Tornada cântărește doar 2,4 kg. Puteți alege dintre 3 înălțimi, între 85 și 103 cm. Vă va ușura munca în următorii câțiva ani. Instrumentul este fabricat din oțel forjat de înaltă calitate, fabricat manual. În același timp, îl puteți transporta și depozita cu ușurință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *