Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Vibrating Plate – Placă multifuncțională pentru fitness ReStart

Image result for Vibrating Plate - Placă multifuncțională pentru fitness ReStart

Placă multifuncțională pentru fitness ReStart

Vezi Acum Oferta

Vibrating Plate este un aparat de fitness revoluționar, care îți antrenează întregul corp. Produsul este o inovație a cercetătorilor în domeniul  fitnessului, ce asigură sporirea condiției fizice și modelarea musculaturii, prin intermediul unor exerciții ușoare, executate cu minim de efort.

Vibrating Plate este stabil și eficient și îți propune 9 programe preinstalate de antrenament, pentru obținerea unui corp tonifiat și puternic. Este opțiunea sigură și mereu la îndemâna celor care nu agreează practicarea unor sporturi obositoare, mersul la sălile de fitness costisitoare, sau adoptarea unor diete de slăbit care nu dau rezultatele așteptate.

Vibrating Plate se poate adapta condiției fizice și gradului de dificultate pe care ți-l doreșți, dar și tipurilor de exerciții preferate, pe care le vei putea executa în confortul propriei locuințe. Aparatul este prevăzut cu un display digital, ce îți indică timpul, viteza și antrenamentul dorit, dar și cu o telecomandă inclusă în pachet, astfel încât poate fi adaptat foarte ușor nevoilor tale.