Aspirator robot Xiaomi Roborock S6 Pure

aronia-charlottenburg.ro

După o generație de succes de aspiratoare robotizate, Xiaomi Mi a lansat o nouă versiune îmbunătățită – Roborock S6 Pure robot aspirator. Designul aspiratorului este încă foarte potrivit și elegant și se va potrivi fiecărei familii.

În partea de sus, vom găsi din nou 3 butoane de control – butonul de încărcare (aspiratorul va reveni la stația de încărcare), butonul de pornire / oprire și butonul pentru curățarea locației selectate. În plus, cu sistemul îmbunătățit de cartografiere a spațiului, Xiaomi Roborock S6 Pure poate curăța același spațiu mai rapid, iar nivelul sonor este redus semnificativ cu 20%. Funcția de selectare a planului camerei este, de asemenea, o caracteristică nouă, puteți utiliza această funcție pentru a denumi fiecare cameră. Xiaomi Roborock include, de asemenea, un recipient de apă de 180 ml și un mop de pânză, care poate captura chiar și cele mai mici particule de murdărie.

Motor aspirator robot Xiaomi Roborock S6 Pure

Fundația oricărui aspirator bun este un motor bun. Aspiratorul robot Xiaomi Roborock folosește un motor puternic de la marca japoneză NIDEC, cu o presiune de aspirație de până la 2000 Pa și poate conține 0,67 metri cubi de aer pe minut. Este unul dintre cele mai puternice aspiratoare robot de pe piață.

Deși noul robot este furnizat cu o putere de aspirare mai mare (max. 2000 Pa).

Toate impuritățile sunt colectate într-un recipient de 0,48 litri. Dacă recipientul trebuie golit, aspiratorul vă va avertiza. Peria principală poate fi așezată liber pe aspirator, astfel încât să poată fi deplasată pe o axă verticală pentru a asigura presiunea corectă aplicată tuturor tipurilor de covoare și podele.

Fluxul de aer este circulat în continuare din recipient printr-un filtru HEPA mare, în care sunt captate chiar și cele mai mici particule de praf și, prin urmare, nu vor fi descărcate înapoi în cameră în timpul aspirării. Un filtru HEPA de schimb poate fi achiziționat de la noi ca accesoriu.

„Creierul” aspiratorului are trei procesoare independente, iar principiul său de funcționare este similar cu cel al creierului uman. Lucrează împreună. Colectați și prelucrați datele în mod sincron. Au reușit să creeze o hartă a camerei și pot planifica ruta de inhalare. Acest lucru face aspiratorul mai eficient.

Trei senzori independenţi pentru o curţare şi mai eficientă
aspirator robot Xiaomi Roborock S6 Pure

Aspiratorul folosește senzori pentru a localiza stația de încărcare. După curățarea camerei, aceasta va reveni automat la stația de lucru pe cel mai scurt traseu. Dacă puterea bateriei scade la 20% în timpul aspirării, aspiratorul va reveni la stația de încărcare și va fi încărcat la 80%. Apoi a continuat să facă curățenie de unde a plecat.

Xiaomi Roborock S6 este echipat cu o baterie litiu-ion de 5200 mAh de mare capacitate. Aceste componente provin de la renumita companie LG / Panasonic și populare surse de alimentare mobile.

Robot Aspirator Xiaomi Roborock S6 Pure

Această capacitate este suficientă pentru aproximativ 2,5 ore de aspirație continuă după încărcarea completă, ceea ce înseamnă un spațiu de până la 250 de metri pătrați. Desigur, acest lucru depinde întotdeauna de situația specifică și de complexitate.

Funcţia mop
Robot Aspirator Xiaomi Roborock S6 Pure

Nivelul bateriei este indicat de cadrul circular din jurul butonului aspiratorului. Când lumina albă este aprinsă, înseamnă că puterea bateriei a depășit 50% din capacitatea sa. Până când lumina portocalie este aprinsă, capacitatea sa de încărcare este între 20% și 50%; dacă începe să se aprindă, înseamnă că puterea bateriei este mai mică de 20%. Totuși, acest lucru nu vă va deranja. Aspiratorul se va opri automat și va intra singur în stația de încărcare. După încărcare, va reporni de unde a rămas.

Aplicația de control Mi Home reunește Xiaomi și partenerii săi pentru a controla o casă inteligentă complet.

Aplicația este grozavă prin faptul că, fiind conectată prin contul Xiaomi la toate elementele unei case inteligente oriunde în lume. Nu trebuie să fiți acasă pentru a începe să aspirați podeaua sau să verificați câte grade aveți în acasă.

Datorită aplicației Mi Home, puteți programa când și cât de des va ajuta robotul sau chiar dacă trebuie să continuați să lucrați, puteți oferi instrucțiuni unice de inhalare. De asemenea, puteți controla puterea de aspirație și vizualiza ruta pe care o parcurge aspiratorul în timpul lucrului.

Descriere aspirator robot Xiaomi Roborock S6 Pure

  • Poate fi controlat prin smartphone sau tabletă-aplicația Mi Home Funcția mop are o formulă specială antistatică de praf (inclusă în pachet) Presiunea de aspirație este de până la 2000 Pa / min. Deține 0,67 metri cubi de aer Pot fi setate până la 3 moduri de putere, nivelul de zgomot până la 50-65 dB Filtru HEPA (inclus în pachet) Trei senzori independenți pentru o curățare eficientă 14 senzori pentru a asigura navigarea în cameră Algoritm de poziționare și cartografiere simultan îmbunătățit (SLAM + LDS) Poate absorbi până la 250 de metri pătrați de spațiu într-o singură încărcare Comutați pentru a obține un debit mai puternic de apă Se va încărca automat și va continua curățarea de unde a rămas Baterie litiu-ion de mare capacitate, cu rezistență și durabilitate mai mari Curățarea zonei – curățarea zonei Suprafață maximă de aspirație de 250 m2 Navigarea cu laser la fel de precisă ca și mașinile Google Vid cu mai multe camere (vedere în plan)
  • Banda magnetică îi spune robotului unde să nu meargă (nu este inclusă în pachet) Versiunea oficială pentru piața europeană, cu o garanție de 24 de luni (și cablu de alimentare UE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *